Nyomtatás

Éttermünk

 

Egy cseppnyi hangulat az Örség kapujában. Hangulat egy kávéra, egy finom pohár borra, egy könnyű ebédre, vagy egy kiadós vacsorára. Ezt kínálja a Gotthárd Pizzéria és Étterem, amely nemcsak a gasztronómiának hódol, de a mai kor elvárása szerint az ezzel párosuló életérzés biztosításának is. Ennek rendeljük alá kínálatunkat, amely nem több és nem kevesebb, mint egy igazi gasztro-otthon a teljesség igényével. 

A legfrissebb minőségi alapanyagok, gazdag íz választék, igazi vendégszeretet – a Gotthárd Pizzéria és Étteremben. 

Negyven férőhelyes helyiségünkben cégek, vállalatok részére rendezvények lebonyolítását is vállaljuk. Amennyiben szeretnéd meglepni barátaid egy születésnapi vagy névnapi partyval mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást! Legénybúcsú, lánybúcsú, gyerekzsúr, születésnap, névnap, baráti összejövetelek, céges összejövetelek, évfordulók, osztálytalálkozók. Amikor az idő engedi 50 személyes nyári kerttel várjuk vendégeinket.

 „Nemcsak abban áll a magyar szakácsművészetnek a titka, hogy egyes ételeket milyen ízletesen tud előállítani, hanem hogyan tálalja föl egymás után úgy, hogy az elfogyasztott étel valósággal kívánja a következőt, s mikor már az ember azt hiszi, hogy egészen jóllakott, akkor hoznak megint valamit, amire azt kell mondani, hogy de már ebből eszünk!” (Jókai Mór: A barátfalvi levita)